• Manager partnerships Naturalis

  Bouchra Filali

  Manager partnerships bij Naturalis en programmaleider van Naturalis Scientific Expeditions. Vanaf het eerste uur is zij betrokken bij de organisatie van wetenschappelijk expedities van Naturalis waar deelnemers aan kunnen meedoen. En zij heeft zelf ervaren wat zo’n deelname betekent.

  Contact Mail direct
  Bouchra Filali

“Ik kan nog steeds niet geloven dat ik zelf onderdeel ben geweest van zo’n belangrijke ontdekking als T. rex Trix! En dan ook nog in een tentje slapen onder de blote hemel, met het noorderlicht en alles erop en eraan. Echt onvergetelijk.”

 

In 2013 beleefde Bouchra het avontuur om T. rex Trix op te graven in Montana (VS): het fossiele kroonjuweel dat een ereplek krijgt in het nieuwe Naturalis. Sindsdien zet zij zich onvermoeibaar in om zulke unieke belevenissen ook voor anderen op touw te zetten.

Als geen ander weet Bouchra welke facetten van de expedities ervoor zorgen dat het bloed van deelnemers sneller gaat stromen. Hoe het is om op de bijzonderste plekken ter wereld te komen. Om echt deel uit te maken van een team met gerenommeerde onderzoekers. Welke bijzondere vriendschappen hieruit voortkomen. En hoe enthousiast mensen zijn over de kans om bij te dragen aan wetenschappelijke ontdekkingen, van onschatbare waarde in het voortbestaan van onze wereldwijde natuur.

 • Agent

  Ben Gosman

  Agent voor buitenlandse deelnemers van Naturalis Scientific Expeditions is Free Style Events. Bij Free Style Events draait alles om het leveren van een ultieme ervaring aan klanten die iets bijzonders zoeken. Sinds 1988 is Free Style organisator van events en live-communicatie projecten in binnen- en buitenland.

  Contact Mail direct
  Ben Gosman

“Naturalis Scientific Expeditions is voor mij ‘the best of both worlds’. Je maakt onvergetelijke dingen mee op de meest exclusieve locaties. Daarnaast ervaar je uit de eerste hand hoe wetenschap in zijn werk gaat, en je draagt je steentje hieraan bij.”

Oprichter van Free Style is Ben Gosman, specialist in zakelijke events en reizen, en al 30 jaar actief op het hoogste niveau in MICE (meetings, incentives, conferencing, exhibitions).
Zo organiseerde Ben bijzondere reizen naar het onherbergzame Spitsbergen maar ook naar uiterst luxe hotels voor klanten die wereldwijd WK finales wilden bijwonen.

Als kers op de taart zet Ben zijn expertise in om Naturalis Scientific Expeditions tot een ongeëvenaard succes te maken.
De reizen die hij samen met Naturalis organiseert, onderscheiden zich naast de ultieme experience ook door hun bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek.