• Voor avonturiers met passie voor natuur en wetenschap

  Naturalis Scientific Expeditions

  Naturalis Scientific Expeditions laat natuurliefhebbers getuige zijn van echt wetenschappelijk onderzoek, middenin de wilde natuur. We brengen deelnemers op locaties waar anderen niet kunnen komen. Vaak zijn de omstandigheden ruig en verre van comfortabel. Maar de ontdekkingen zijn groots.

 • Bijdragen aan mondiale vraagstukken

  Als lid van een team met gerenommeerde onderzoekers van Naturalis draagt u bij aan het beschrijven, begrijpen en behouden van biodiversiteit: de adembenemende rijkdom van het leven op aarde. Die kennis is nodig om oplossingen te vinden voor grote, mondiale vraagstukken zoals klimaatverandering, voedselvoorziening en gezondheid.

 • Uniek gezelschap, levensechte natuur

  Maak mee hoe natuurwetenschappelijk onderzoek in zijn werk gaat. Niet achter een bureau, maar op een tropisch koraalrif, in een regenwoud of in de bergen. Daarbij bent u verzekerd van bijzonder gezelschap: de beste experts op het gebied van biodiversiteit. U staat op de eerste rang zodra nieuwe ontdekkingen worden gedaan, zelfs nog vóór ze in wetenschappelijke publicaties verschijnen. Met deelname aan een expeditie van uw keuze steunt u dit belanghebbende werk van Naturalis. Want biodiversiteit is een voorwaarde voor het leven op onze planeet; vroeger, nu en in de toekomst.

  Ontmoet de onderzoekers Contact
 • Gedeelde passie

  Slechts een beperkt aantal deelnemers is bevoorrecht om met onze onderzoekers mee op stap te gaan. De gebieden zijn kwetsbaar, de infrastructuur vaak gebrekkig en het onderzoek vraagt veel toewijding van de specialisten. Deelnemers aan onze expedities hebben hart voor natuur en wetenschap. Met die gedeelde passie maken wij u graag deelgenoot van onze unieke ontdekkingsreizen.

  Ga mee Contact
  Gedeelde passie